Крипто пазарът изглежда готов да се раздвижи

Крипто пазарът е в режим на изчакване през последните седмици, движейки се в тесен рейндж. Пазарите изглежда чакат указанията след решението на Федералния резерв на САЩ.

Биткойн се търгува близо до своята 50-дневна пълзяща средна или на нива малко над $29 000. Едно от следните резки движения има голям потенциал да спресегашното „затишие“ на крипто паара и да предопредели по-ясна бъдеща тенденция:

Спад под $28 800 би маркирал прехода към по-дълбок сценарий на корекция до $27 000, където се намират средните цени за последните 200 седмици и долната граница на възходящия коридор.

Биткойн обаче има почти същия шанс да се върне към растеж. Ще получим повече увереност, ако видим цената над $29 000.

В същото време Dogecoin добави над 14% от началото на седмицата на фона на промяната на логото на Twitter. Ребрандирането на „X“ увеличи мрежовата активност и стойността на алткойн. Илон Мъск обеща да превърне Twitter във финансов хъб.

 


Сайтът не носи отговорност за точността, надеждността или резултатите от търговията, получени въз основа на горната информация. Публикацията не е и не следва да се възприема като препоръка, съвет, инвестиционно изследване или консултация за вземане на инвестиционно решение, препоръка за следване на определена инвестиционна стратегия от името на този сайт или да бъде възприемана като гаранция за бъдещо представяне. Търговията с финансови инструменти носи риск и може да доведе както до печалби, така и до загуби.